Solskjerming


Vi i Villa Hytte og Fritid gir deg gjerne våre faglige anbefalinger om hvilket potensiale våre markiser, persienner og annen solskjerming kan gi til ditt hjem eller din uteplass.

Vi kan gi deg inspirasjon og veiledning til de beste løsningene for nettopp dine ønsker, behov og økonomi.


Kontakt oss på salg@villasol.no, eller bruk vårt kontaktskjema, så tar vi kontakt med deg for å presentere hva vi kan tilby innen solskjerming og til hvilke priser.

noProduktnummer: 20093

Vindusmarkiser

Vindusmarkiser

Vindusmarkiser er den solskjermingsmetoden som tradisjonelt  har vært mest brukt her i Norge for å skjerme vinduene mot sollyset - og er fortsatt i mange tilfeller det riktige produktet.

VINDUSMARKISER VILLAMARKISENVINDUSMARKISER VILLAMARKISEN

 

Vindusmarkiser gir fullgod skjerming og hindrer sol-oppvarming av vinduene, da de som all annen utvendig skjerming hindrer solstrålene fra å komme innenfor vindusglasset.

Vindusmarkiser - eller fasademarkiser som de ofte kalles når de lages i kraftigere utførelse for å dekke større vindusflater -  bidrar til fasadens utseende i enda større grad enn utvendige persienner. Vindusmarkisene gir husfasaden en tredimensjonal effekt ved at duken kommer et stykke ut fra husveggen.

Vindusmarkiser vil derfor i de fleste tilfeller der de er egnet gi huset et skikkelig løft med tanke på hvordan det ser ut utenfra.

VINDUSMARKISER VILLAMARKISENVINDUSMARKISER VILLAMARKISEN

 

Har du opplevd at solen har gitt gjenskinn i TV'en akkurat da favorittprogrammet går? Nettopp! Du ser ingenting, bortsett fra lyset fra sola.

Det trenger ikke engang være sterkt sollys ute - har du lagt merke til det?
Du kan løse problemet ved å snu TV'en slik at den står med ryggen mot sola, men da ser du allikevel ikke TV'en skikkelig - du blendes!

 Andre "løsninger" på dette er å dra for gardinene eller henge opp lakener eller pledd foran vinduene. Ikke spesiellt gode løsninger noen av dem...

En vindusmarkise løser dette problemet opp mot 100%.

En rekke av våre vindusmarkiser kan automatiseres og motoriseres slik at solavskjermingen går av seg selv.