Solskjerming


Vi i Villa Hytte og Fritid gir deg gjerne våre faglige anbefalinger om hvilket potensiale våre markiser, persienner og annen solskjerming kan gi til ditt hjem eller din uteplass.

Vi kan gi deg inspirasjon og veiledning til de beste løsningene for nettopp dine ønsker, behov og økonomi.


Kontakt oss på salg@villasol.no, eller bruk vårt kontaktskjema, så tar vi kontakt med deg for å presentere hva vi kan tilby innen solskjerming og til hvilke priser.

noProduktnummer: 20094

Utvendige persienner

Utvendige persienner

I tillegg til å gi god solavskjerming, gir utvendige persienner huset / bygningen et helt nytt utseende.

 Image of utvendige%20persienner%20villamarkisen12b

Blir det varmt inne når solen står på?

Monteres persiennen utvendig foran vinduet er dette en av de beste og mest effektive solskjermingsproduktene på markedet i dag. I tillegg til særdeles god demping av soloppvarmingen av rommet, er vinkelen på lamellene regulerbar slik at du kan justere lamellvinklingen til å skjerme optimalt for solen, og fortsatt beholde utsynet gjennom vinduet. Persiennene skjermer også for innsyn.

En rekke av våre utvendige persienner kan tilkobles tilleggsutstyr som automatikk og motorisert styring. På denne måten skjermes du for solen og innsyn uten å foreta deg noe. 

 

 

Image of utvendige%20persienner%20villamarkisen07

 

Mange av Villamarkisens kunder synes det er en ekstra god grunn for automatisering, at man får skjermet møbler inne mot solens skarpe stråler. Med sol- og vind-automatikk, vil utvendige persienner stenge for solen automatisk. 

  

 

Image of utvendige%20persienner%20villamarkisen%20egne%20pr

  Utvendige persienner kan med fordel også brukes på forretningsbygg.

Her er et større industri-og kontorbygg dekket med utvendige perisenner på nesten alle vinduer. Dette gir bedre inneklima og riktigere lysforhold for de ansatte.