Solskjerming


Vi i Villa Hytte og Fritid gir deg gjerne våre faglige anbefalinger om hvilket potensiale våre markiser, persienner og annen solskjerming kan gi til ditt hjem eller din uteplass.

Vi kan gi deg inspirasjon og veiledning til de beste løsningene for nettopp dine ønsker, behov og økonomi.


Kontakt oss på salg@villasol.no, eller bruk vårt kontaktskjema, så tar vi kontakt med deg for å presentere hva vi kan tilby innen solskjerming og til hvilke priser.

noProduktnummer: 20091

Terrassemarkise

Flotte terassemarkiser gir både et ansiktsløft til fasaden, og er en praktisk løsning for enhver terasse!

Terrassemarkiser

Her i Norge vet vi å sette pris på sommeren, og investerer med glede både tid og penger for at sommermånedene kan nytes utendørs så lenge temperaturen tillater det. Terrassemarkiser er ett av de vanligste produktene som vi nordmenn bruker for å lage vårt uterom i sommermånedene.

 Image of terrassemarkiser%20villamarkisen%203

Det er fort gjort å tenke at terrassemarkiser kun skal brukes som solavskjerming. De kan brukes til mer enn det. Mange kjølige og våte somre har ofte satt en effektiv stopper for terrasseliv med grilling og utendørs hygge. Med en terrassemarkise er løsningen her! Markisen er et fleksibelt tak til bruk når det regner om sommeren, eller på kjølige vår- og høstkvelder. Med en terrassevarmer i tillegg, fyr på grillen og kanskje en edel årgang i glasset, kan det gode livet nytes i "utestuen".

Markiser med nedsenkbar frontkappeTerrassemarkiser VillamarkisenTerrassemarkiser Villamarkisen (4)

En terrassemarkise er et flott utgangspunkt for en uteplass som kan gi deg mang en fin utestund i eget selskap eller i godt lag. Ta kontakt med oss for gratis råd og mål!

 

FLOTT og PRAKTISK LØSNING!

Terrassemarkise med nedsenkbar frontkappe.

NEDSENKBAR FRONTKAPPE VILLAMARKISENNEDSENKBAR FRONTKAPPE VILLAMARKISEN

Denne geniale løsningen er en duk som ligger innrullet i frontprofilen på markisen. 

Er du lei av å få sola i matfatet når du spiser på terrassen, eller å slå hodet i markisen når du reiser deg? Den nedsenkbare frontkappen kan være akkurat det du trenger.

Duken i frontprofilen kan sveives ned mot rekkverket eller ned til gulvet, og gir et flott og lunt ute-rom når du ønsker det. Du får også skjermet mot innsyn. Om du ønsker det kan vi levere screensduk i frontprofilen, slik at selv om du sitter lunt og skjermet, så beholder du utsynet.

Vi i Villa Sol og Varme AS vil svært gjerne komme med våre faglige anbefalinger om hvilket potensiale våre markiser, persienner og annen solskjerming kan gi til ditt hjem eller din uteplass.

Vi kan gi deg inspirasjon og veiledning til de beste løsningene for nettopp dine ønsker, behov og økonomiske rammer.


Kontakt oss på salg@villasol.no så tar vi kontakt med deg for å presentere hva vi kan tilby innen solskjerming og til hvilke priser.