Solskjerming


Vi i Villa Hytte og Fritid gir deg gjerne våre faglige anbefalinger om hvilket potensiale våre markiser, persienner og annen solskjerming kan gi til ditt hjem eller din uteplass.

Vi kan gi deg inspirasjon og veiledning til de beste løsningene for nettopp dine ønsker, behov og økonomi.


Kontakt oss på salg@villasol.no, eller bruk vårt kontaktskjema, så tar vi kontakt med deg for å presentere hva vi kan tilby innen solskjerming og til hvilke priser.

noProduktnummer: 20096

Plissègardiner

Plisségardiner


Villamarkisens plisségardiner er det perfekte valget når man trenger innsynsbeskyttelse, og har behov for å skjerme sollyset for å få et behagelig innemiljø enten det er hjemme eller på arbeid.

Image of plissegardiner%20villamarkisen08Image of plissegardiner%20villamarkisen15

Takket være vår store variasjon av stoffer har du mulighet til å kombinere farge og funksjon til akkurat ditt behov. I vårt utvalg finnes alt fra mørkeleggende stoffer, til de som kun demper sollysets lys og varme samtidig som det hinder innsyn.

Felles for samtlige av våre stoffer er deres høye lysektehet, at de er lett å holde rene. Dessuten tar de minimal plass når de ikke er i bruk.

Image of plissegardiner%20villamarkisen10Image of plissegardiner%20villamarkisen04Image of plissegardiner%20villamarkisen22Image of plissegardiner%20villamarkisen20