Solskjerming


Vi i Villa Hytte og Fritid gir deg gjerne våre faglige anbefalinger om hvilket potensiale våre markiser, persienner og annen solskjerming kan gi til ditt hjem eller din uteplass.

Vi kan gi deg inspirasjon og veiledning til de beste løsningene for nettopp dine ønsker, behov og økonomi.


Kontakt oss på salg@villasol.no, eller bruk vårt kontaktskjema, så tar vi kontakt med deg for å presentere hva vi kan tilby innen solskjerming og til hvilke priser.

noProduktnummer: 20092

Pergolamarkise

Pergolamarkiser

Drømmer du om din egen pergola i hagen?

Image of villamarkisen%20pergola%20lsning%20pergolino%20stoImage of villamarkisen%20pergola%20lsning%20pergolino%20sto

Hvis du liker å være ute, og ønsker å utvide sommersesongens lune stunder, så kan en pergolamarkise fra Villamarkisen være nettopp tingen for deg.

De siste årene har pergolamarkiser i forskjellige varianter blitt mer og mer populært, og Villamarkisen har i dag mange ulike varianter av pergola-løsninger å vise frem. Med pergola menes en eller annen form for overbygg eller tak, og en pergola kan således utformes på mange måter. For Villamarkisens pergolaløsninger, gjelder det at alle har markiseduk som tak. 

 

 Image of villamarkisen%20pergola%20lsning%20alfresco%20stobImage of villamarkisen%20pergola%20lsning%20arcada%20stobag

Villamarkisen produserer og leverer pergolamarkiser fra den sveitsiske leverandøren Stobag. Pergolamarkisene Pergolino, Miranda, Terrado, Arcada er blant disse. Se bilder av de ulike pergolamarkisene i våre bildegallerier, eller i filmen her nederst.

 

Har du en café eller restaurant i Oslo / på Østlandet, og vurderer en lun og moderne uteplass for dine gjester?

En pergolamarkise fra Villamarkisen kan være akkurat det du vil ha.

Vi i Villa Sol og Varme AS vil svært gjerne komme med våre faglige anbefalinger om hvilket potensiale våre markiser, persienner og annen solskjerming kan gi til ditt hjem eller din uteplass.

Vi kan gi deg inspirasjon og veiledning til de beste løsningene for nettopp dine ønsker, behov og økonomiske rammer.


Kontakt oss på salg@villasol.no så tar vi kontakt med deg for å presentere hva vi kan tilby innen solskjerming og til hvilke priser.