Energihuset

noProduktnummer: 20041-1

Wodtke Giro

Wodtke vedovner med vannkappe

  • kr 43.900,00
Vedpeisen Wodtke Giro Moderne vedovn med vannvarming, Sort glass
Varmeeffekt: 8 nom kW
Vedlengde: 300 cm (max 70 cm)
Bredde: 490 mm
Høyde: 1239 mm
Dybde: 504 mm

5-12 kW 70% til vann, 30% til luft 205 kg Røkstuss på topp, ø 150 mm Tilluft fra undersiden eller baksiden Praktisk askeskuff Rødt diodelys når vanntanken er 95 C Automatisk justering av primærluften

Bilde 1: Under brennkammeret kan man finjustere på sekundærluften. Primærluften justeres automatisk. Et rødt diodelys viser når vanntank er varm nok, slik at man avslutter fyringen. Ovn er også forberedt for lukket tilluft fra undersiden, eller bak.

2: Bak ovnen er vannrør skjult bak et deksel. Tur- og returvann går mot pumpe og vanntank. Det er også en egen krets for kaldt vann. Denne åpner automatisk og kjøler ned ovnens varmeveksler om den blir overopphetet.

3: En pumpestasjon kobles mellom ovn og tank. Pumpen starter automatisk når vannet i ovnen blir varmt/ når man fyrer opp. En blandeventil sørger for at vannet tilbake til ovnen ikke er for kaldt, for å sikre god forbrenning i ovnen.

Tilbehør:

PS03 - Primærsentral ferdig isolert:

PS 03 består av en Grundfos trykkstyrt sirkulasjonspumpe og en termostatstyrt ventil(shunt). Denne sikrer riktig driftstemperatur for vannmantelen i ovnen. (Returvannstemp. > 55 grader).

Termometer for tur- og returvann.

Inkl. ekspansjonstank 8 liter.

 

ET2 – Elektronisk termostat, inkl. føler til vannkappe og varmtvanns tank:

Den elektroniske termostaten ET2 styrer en ekstern vannpumpe for eksempel i sentralen PS03, og tenner en rød varsellampe nederst på ovnen, når en innstillbar maksimumstemperatur på vannet oppnås.

 

Sikkerhetsgruppe for PS03:

Manometer viser vanntrykket

Utlufter

Sikkerhetsventil 2,5 bar

 

Utluftersett:

Tilkobles PS03