Peisovner

noProduktnummer: 270002

110 Slukkeskum Multipro

 • Veil. pris: kr 229,00
 • Nå kun: kr 200,00110 Slukkeskum Multipro kan brukes av alle

 • For alle, men spesielt barn, eldre og personer med nedsatt funksjonsevne kan det være vanskelig å håndtere ordinært slukkeutstyr på grunn av vekt og kompliserte utløsermekanismer. 110 Slukkeskum Multipro er gode verktøy for å slukke små branntilløp i startfasen.
 • Lav vekt og kompakt størrelse stiller mindre krav til brukerens fysikk og gjør tilgjengeligheten bedre enn tradisjonelt slukkeutstyr. Den kritiske tiden fra man oppdager et branntilløp til slukking starter blir kortere.
 • Sprayboks-konstruksjonen gjør bruken av Slukkeskum kjent og intuitiv. Alle har brukt en sprayboks og kjenner prinsippet.
 • All tekst på Slukkeskumboksen er på norsk.

Raskt, enkelt og renslig slukking

 • Den unike konstruksjonen der slukkemiddelet ligger i en blære og blir klemt ut gjør at Slukkeskum fungerer uansett vinkel, også opp ned.
 • Bare tørk opp der du har benyttet Slukkeskum. Mindre sekundærskader enn ved bruk av pulver..
 • Slukkeskum har lang kastelengde – minst 2.5 meter. Du kan stå på trygg avstand fra branntilløpet.
 • Med en brukstid på rundt 14 sekunder har Slukkeskum samme brukstid som en 6 kilo ABC pulverslukker.

Frostsikkert spesialskum i 110 Slukkeskum Multipro som er tilpasset vårt klima, og Norskprodusert skum i 110 Slukkeskum

 • 110 Slukkeskum inneholder 100% norsk slukkeskum. Skummet er utviklet og produsert av Solberg Scandinavian som er verdensleder innen skumteknologi.
 • 110 Slukkeskum Multipro inneholder spesialskum og er tilpasset vårt klima og er frostsikret til -30°C
 • Slukkeskum er et kvalitetsprodukt som er produsert i EU, etter britisk standard BS 6165:2002: Small disposable fire extinguishers of the aerosol type.

Miljøriktig valg

 • Slukkeskum inneholder ingen merkepliktige giftige eller helseskadelige stoffer og den unike konstruksjonen gjør at boksen ikke inneholder drivgass, skummet presses ut ved hjelp av komprimert ren luft.
 • Slukkeskum er merket med Grønt Punkt som er en kvittering på at miljøavgift er betalt.
  Slukkeskum skal både full og tom sorteres som restavfall.


Ofte stilte spørsmål


Kan Slukkeskum erstatte påbudt slukkeutstyr?

Nei, Slukkeskum er et glimrende tilleggsutstyr for bekjempelse av små branner og branntilløp. Du skal uansett sørge for å ha på plass påbudt slukkeutstyr.

Hva koster Slukkeskum?

110 Slukkeskum Multipro har en veiledende utsalgspris er 229,- inkl. mva.

Hvordan virker Slukkeskum?

Som en vanlig sprayboks, men det er en viktig forskjell:
Slukkemiddelet ligger i en blære inne i boksen. Boksen er trykksatt, slik at slukkeskummet blir ”klemt ut”, på samme måte som det kommer kaviar ut av en tube.

Dette gjør at du kan benytte Slukkeskum i alle vinkler, også opp ned.
Sjansen for at man holder boksen feil under bruk er ikke tilstede.

Hvilke branner slukker Slukkeskum?

 • 110 Slukkeskum Multipro er egnet på steder med frost / frostfare og der det er fare for brann i fett eller oljer; slukker branntilløp / små branner i klasse A (fast organisk materiale; tre, papir, møbler etc.) og klasse B (væsker; drivstoff, løsningsmiddel, maling / lakk etc.) F-branner (fett og matoljer).
  I tillegg er 110 Slukkeskum Multipro tilpasset norske forhold og er frostsikret til -30°C

Slukkeskum kan også benyttes mot branner i elektriske anlegg og apparater med spenning inntil 240 volt.

Hvor langt unna kan jeg stå når jeg slukker med Slukkeskum?

Slukkeskum har minst 2.5 meter kastelengde. Stå et stykke unna branntilløpet og beveg deg nærmere ettersom branntilløpet slukkes.

Hvor lang brukstid har Slukkeskum?

Kontinuerlig brukstid er 11-14 sekunder. Dette er samme brukstid som en 6 kilos ABC håndslukker. Ikke glem at du kan benytte Slukkeskum støtvis og kan avslutte før du eventuelt begynner slukkingen igjen..

Hvor mange Slukkeskum bør jeg ha?

Alle steder der en brann kan oppstå er et lurt sted å ha Slukkeskum.
Kjøkken, stue, oppholdsrom, hobbyrom, i hanskerommet og garasje kan være fornuftige steder. Også i forbindelse med grilling, bruk av vinkelsliper og sveising bør Slukkeskum være i nærheten. I bilen / båten tar Slukkeskum liten plass.

Ta Slukkeskum med på tur; teltturen, fjellturen, grillaften i parken og i bobilen eller campingvognen.

På arbeidsplassen bør enhver kjøkkenkrok ha en boks, samtidig som Slukkeskum bør ligge i verktøykassa.

Hva gjør jeg hvis jeg har benyttet Slukkeskum, men det er mer igjen?

Ettersom du da har benyttet en del av slukkemiddelet anbefaler vi at du lar noen i familien som ikke har prøvd Slukkeskum få gjøre seg kjent med hvordan Slukkeskum fungerer. Husk at Slukkeskum inneholder ingen farlig drivgass og skal, både full og tom, sorteres som restavfall.

Er Slukkeskum giftig?

Slukkeskum inneholder ingen merkepliktige giftige eller helseskadelige stoffer. På baksiden av boksen står det hva du bør gjøre dersom du opplever et uhell. Skulle du oppleve ubehag eller en allergisk reaksjon kontakt Giftinformasjonen, som treffes 24 timer i døgnet på telefon 22 59 13 00.

Hvorfor er Slukkeskum et miljøriktig valg?

Slukkeskum inneholder ingen merkepliktige giftige eller helseskadelige stoffer og den unike konstruksjonen gjør at boksen ikke inneholder drivgass, skummet presses ut ved hjelp av komprimert ren luft. Slukkeskum er merket med Grønt Punkt.

Hva er holdbarheten til Slukkeskum?

Holdbarheten er påført i bunnen på boksen.
På 110 Slukkeskum Multipro er denne hele 5 år og på 110 Slukkeskum er den 3 år. Er boksen din gått ut på dato, anbefaler vi at du lar noen i familien som ikke har prøvd Slukkeskum få prøve og gjøre seg kjent med hvordan Slukkeskum fungerer. Kjøp en ny boks så er du sikker på at den er full og klar til bruk. Den gamle boksen med Slukkeskum inneholder ingen farlig drivgass og skal både full og tom sorteres som restavfall.

Hvordan kontrollerer jeg at boksen er i orden?

Slukkeskum er tiltenkt engangsbruk og kan ikke etterfylles.

Vi oppfordrer deg til å sjekke boksen for utvendige skader og at best før-datoen ikke er overskredet. Plastlokket på toppen er forseglet. Hvis forseglingen ikke er brutt er boksen ubrukt. Er forseglingen brutt, kan du veie boksen for å se om den er brukt.

110 Slukkeskum Multipro skal veie ca 590 gram. Er vekten riktig er det ingen grunn til å tro at Slukkeskum er brukt eller ikke skulle virke.

Tåler Slukkeskum frost?

110 Slukkeskum Multipro er tilpasset norske forhold og er frostsikret til -30°C.
Du kan derfor benytte 110 Slukkeskum Multipro helt ned til -30°C.

Hvilken modell skal jeg velge for å slukke fett og oljebranner?

110 Slukkeskum Multipro inneholder et slukkemiddel spesialtilpasset for å slukke branner i fett og oljer.