Ring Hytta Varm

noProduktnummer: 20162

HB 3200 Laserkamin

  • kr 8.900,00
HB parafinkamin med fjernstyring og elektronisk timer
Med sine meget effektive parafinkaminer har Hyttebutikken de senere år revolusjonert markedet for fjernstyring av varme på strømløse hytter. En HB parafinkamin krever ikke tilkobling til pipe eller utlufting gjennom vegg. Hyppig vedlikehold og soting er også en saga blott med den nye laserkaminen. Laserkaminen er flyttbar og krever ingen installasjon eller montering, den står rett og slett og brenner der du måtte ønske det! Ikke minst er disse kaminen langt rimeligere enn sine forgjengere på markedet. HB parafinkamin leveres i en rekke modeller tilpasset akkurat ditt varmebehov!
 
HB parafinkamin fra Hyttebutikken gjør din «strømløse» hytte varm før du ankommer
Det eneste du gjør i forveien er å sende den en tekstmelding om at den skal starte. Du kan få kaminen levert med et Hyttami abonnement eller du kan kjøpe ditt eget telefonabonnement. Fjernstyring av varme på hytter er mer enn å bare «ringe hytta varm», det handler også om økt komfort og økt sikkerhet. HyttaMi lar deg fjernstyre og overvåke din hytte ved hjelp av internett, sms og telefon, dette for å gi deg mest mulig fleksibilitet og funksjonalitet. Det eneste du trenger for å fjernstyre ovnen er altså et telefonabonnement og tilkobling til 12 volt (solcelleanlegg). Systemet har også toveiskommunikasjon slik at du kan hente diverse informasjon fra hytta og systemet. Man sender enkelt en tekstmelding til kaminene og ber for eksempel om inne og ute temperatur. Da har man nyttig info og vet hvor mange timer i forveien man bør sette i gang kaminen.
 
Ren, sikker og korrekt forbrenning
Parafinkaminen har et meget avansert forbrenningssystem som er styrt elektronisk. To flammesensorer garanterer en ren, sikker og korrekt forbrenning. Temperaturen kan reguleres helt nøyaktig til den ønskede komfortvarmen i hytta. Brennersystemet er selvrensende og kreverstort sett ikke vedlikehold. En HB parafinkamin trenger verken koksduk eller veke, parafinen forstøves og brenner i ren gassform.
 
Flyttbar parafinkamin
Parafinkaminen fra Hyttebutikken er flyttbar og krever verken installasjon, montering til pipe eller utlufting gjennom vegg. Kaminen står rett og slett og brenner der du måtte ønske det. Den meget effektive forbrenningen sørger for at alt brennstoff omsettes til varme og gjør HB parafinkaminen til en av de mest effektive oljekaminene på markedet. Den stillegående og meget effektive sirkulasjonsviften sørger for en hurtig og behagelig fordeling av varmen. Varmen spres hurtig og jevnt over hele hytta.
 
Sikkerhet i fokus
Sikkerheten er satt i fokus på parafinkaminene fra Hyttebutikken. Parafinkaminene har et meget avansert system som slukker ovnen hvis oksygennivået i rommet blir lavt. Kaminens kabinett blir ikke varmt og utover alle andre sikkerhetsfunksjoner har kaminene også en barnesikring.
 
Alle parafinkaminer fra Hyttebutikken er testet av anerkjente kontrollinstanser og har alle
nødvendige godkjenninger.
 
Strømforbruk
Alle fjernstyrte parafinkaminer på markedet krever et visst strømforbruk for å kunne fungere. Parafinkaminene har et lite strømforbruk i «stand by» posisjon (i påvente av å bli startet) og et noe høyere strømforbruk under drift. Parafinkaminene fra Hyttebutikken har et strømforbruk, i stand by, på 0,12 ampere i timen noe som utgjør et totalt døgnforbruk på kun 2,88 ampere. Når parafinkaminen er i drift og produserer varme er strømforbruket på 2,5 ampere i timen. Av erfaring bruker man kun ca. 25 amperetimer fra solcellebatteriet for å komme til oppvarmet hytte. Har man et normalt stort solcellepanel (for eksempel 85 watt) og et fulladet solcellebatteri på minimum 250 ampertimer så vil man, også gjennom den mørkeste tiden, ha nok strøm i anlegget for å komme til oppvarmet hytte og strøm nok til øvrig normalt forbruk.
 
Installering
Installeringen og igangsetting av kaminen er meget enkelt og gjøres raskt i løpet av noen få minutter. Du trenger ikke å benytte deg av ekstern hjelp til dette. Kaminen er tilpasset slik at monteringen kan gjøres av hver enkelt hytteeier. Parafinkaminene fra Hyttebutikken er flyttbare og krever verken installasjon, montering til pipe eller utlufting gjennom vegg. Kaminen står rett og slett og brenner der du måtte ønske det. Kaminen pakkes enkelt bort når man ikke ønsker å benytte seg av den og plassen kan brukes til noe annet.
 
Tekniske data:
Varmeffekt: 800-3200 watt
Tankkapasitet: 5 liter
Brenntid: 18- 65 timer
Vekt: 9,5 kg.
Driftspenning: 12 eller 230 volt
Bredde x høyde x dybde: 40 x 45 x 31 cm
Drivstoff: Renset parafin, varmeolje.
 
 
 
 
Innhold i pakketilbudet:
HB3200 Inverter laserkamin klargjort for fjernstyring
Inverter med påmontert SIKOM GSM12H fjernstarter
Temperatursensor for avlesing av temperatur hjemmefra
Innendørsantenne
Batterikabler
SIMkort og registreringsskjema for hyttami.no