Hyttetoaletter

noProduktnummer: 20139-1

Uri U'nic

  • kr 8.390,00
Uri U'nic.
En ideell avlastningsmulighet for forbrenningstoaletter, utedass og tradisjonelle biologiske toaletter. Forbrenningstoalettenes strømforbruk kan enkelt reduseres med inntil 80% og derved økes kapasiteten til over det tredobbelte. Dette gjøres enkelt ved å bruke en Uri Cindy modell i tilknytning til forbrenningstoalettet. De aller fleste dobesøk går til å urinere. Faktisk hele 5 av 6 toalettbesøk. Disse toalettbesøkene kan belastes en Uri Cindy og ikke forbrenningstoalettet. Dermed blir antall forbrenninger og strømforbruket redusert med hele 80%.

I tradisjonelle biologiske toaletter uten urinseperasjon går både fast og tørt avfall ned i samme beholder, beholderen har gjerne avrenning for væsken for at komposten ikke skal bli for våt. Ved å kombinere det biologiske toalettet med en Uri Cindy modell ledes mesteparten av væsken utenfor avfallsbeholderen de gangene toalettet brukes kun til å urinere. Ved å redusere væskemengden reduseres samtidig avdampingen av urin og luktproblematikken reduseres betraktelig.

Uridan® vannfrie urinaler:
Enkel funksjon uten vannspyling, strøm, elektronikk eller bevegelige deler. En patentert vannlås med urilock sperrevæske i bunnen av hvert urinal hindrer all lukt .

Vannlåsen kan enkelt tømmes i perioder med frost.

Enkel rengjøring med Uriclean.

Modell U'nic:
Nyskapende og prisbelønnet design.
Leveres med ekstra sittering.

Tekniske data:
Høyde: 970 mm
Bredde: 380 mm
Dybde: 550 mm
Sittehøyde: 430 mm
Avløp: ø 50mm tilkoblingsstuss for avløpsrør. Ledes gulv eller vegg til sandfilter eller tank/avløpssystem